13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!

IMPRESSIEVIDEO,
SALON OP ZEE

14 december 2016
Sprekersevenement TEDxDenHelder: ‘TED is altijd creatief, divers en inspirerend’.

Een avond vol inspiratie op een unieke locatie. Dit stond de bezoekers afgelopen woensdag 14 december te wachten. TEDxDenHelder organiseerde een TEDx Salon-evenement op het hagelnieuwe schip de Texelstroom. Deze avond kregen de aanwezigen een gratis voorproefje van het grote TEDx Event dat 13 februari 2017 plaatsvindt in Theater de Kampanje.
Tijdens deze mini-TED maakten belangstellenden kennis met de inspirerende, creatieve missie van TED: ‘Ideas worth spreading’. “TED en wij geloven heilig dat de kracht van ideeën, houdingen, levens en - uiteindelijk - de wereld doet veranderen”, aldus het team van TEDxDenHelder. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. Filmpjes van TED.com oogsten miljoenen views en zelfstandige TEDx Events helpen de ideologie overal ter wereld te delen.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!