13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Edo Berger
Cabaretier en stand-up comedian
TEDxDenHelder inspireert, creëert, verbindt en maakt je aan het lachen. Comedians Edo Berger en Jasper Smit vervullen de rol van host op 13 februari 2017. Zij stellen de sprekers aan je voor en nemen je mee van het ene verhaal, naar het andere. Om de dag compleet te maken, hebben zij collega comedians uitgenodigd voor de TEDx Comedy Night.  

Edo Berger

Edo begon zijn carrière bij cabaretgroep Schering en Inslag en stond in de finale van het Groninger Studentencabaretfestival en het Leids Cabaretfestival. Hij won het Rabo Camuz Kleinkustfestival in 2008 en het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in 2010. Naast stand up comedy heeft Edo nog veel meer talenten. Zo heeft hij gewerkt als redacteur en sidekick bij 3FM, maar zich ook ingezet voor hulporganisaties in Nepal door reportages te filmen. Q-music luisteraars kennen Edo en zijn collega Jasper waarschijnijk van de Q-musical. Iedere week brengen zij samen een muzikale column ten gehore. 
Bezoek www.edoberger.nl voor meer informatie.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!