13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Jasper Smit
Cabaretier, radiomaker en liedjesschrijver
TEDxDenHelder inspireert, creëert, verbindt en maakt je aan het lachen. Comedians Edo Berger en Jasper Smit vervullen de rol van host op 13 februari 2017. Zij stellen de sprekers aan je voor en nemen je mee van het ene verhaal, naar het andere. Om de dag compleet te maken, hebben zij collega comedians uitgenodigd voor de TEDx Comedy Night.  

Jasper Smit

In 2015 stond Jasper in de finale van het Cameretten. Dit is het grootste en oudste cabaretfestival van Nederland. Samen met de andere finalisten speelde hij door heel het land. Jasper schrijft hilarische liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar wanneer hij deze ten gehore brengt. De onderwerpen die voorbij komen in zijn teksten zijn herkenbaar voor iedereen. Hij heeft op het podium gestaan in het Oude én Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam, maar speelt het allerliefst bij mensen thuis. Jasper is iedere week te horen bij Q-music, waar hij op donderdagochtend samen met Edo de Q-musical presenteert.
Bezoek www.jasperzelf.nl voor meer informatie!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!