13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Christiaan Fruneaux
Co-founder & director at Monnik
Christiaan Fruneaux en Edwin Gardner maken toekomstscenario’s en bouwen verbeeldingswerelden. Zij worden gedreven door een diepgaande nieuwsgierigheid naar de krachten en verbeeldingen die onze samenleving en de toekomst van de mensheid gestalte geven. Hun vak is systeemdenken, verhalen vertellen en werelden bouwen en hun werk staat in dienst van het realiseren van een inclusieve en duurzame wereld. Bezoek de website voor meer informatie.

100% percent heritage-tax and a clean sheet for everyone

Hadden jouw ouders een droom voor jou? Ging je hierdoor ontdekken, onderzoeken en creëren of legde dit prestatiedruk, een studiekeuzepakket en een loopbaan pad op? Wat gebeurt er als je ouders 100% erfbelasting betalen en je van jongs af aan echt datgene kan gaan doen waar je gelukkig van wordt? 
Christiaan vertelt je meer over dit idee op 13 februari!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!