13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Daniel Weiss
Trainer en game designer
Universiteiten in heel Europa ontvangen Daniel Weiss graag als spreker. Hij is trainer en game designer en zijn doel is om jongeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap. Zijn ervaring is dat spel en plezier de basis vormen van de motivatie en creativiteit die nodig is om te innoveren en te ondernemen. Hiertoe ontwikkelde hij het platform: brickme.org.

From a dream to a EU funded project, using toys!

De wegen van de Europese Unie zijn ondoorgrondelijk. Er staat een pot met goud aan het einde van de regenboog, maar je moet hem wel vinden! Hoe leren we jonge, ambitieuze en innovatieve ondernemers hun droom om te zetten in een concrete businesscase die Europees gefinancieerd kan worden? Welke hypermoderne onderwijstechnologie zetten we hiervoor in? Het antwoord is Lego! Hoe? Daniel legt het je uit op 13 februari 2017.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!