13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Eric Wesselman
Management consultant & Robot Enthusiast
In 1992 behaalde Eric zijn diploma Master of Science in Electrical Engineering, waarna hij drie jaar lang werkzaam was op het gebied van radio-engineering. Sinds 1995 is hij werkzaam bij KPMG waar hij zich als Management Consultant focust op de organisatie van (informatie) technologie. Sinds kort leidt hij het KPMG EMA Robotic team waardoor hij zijn passie voor robotica kan combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden. Bezoek de website

Open source robots, why we all should contribute

Sociale robots gaan de wereld verbeteren, de hardware is er al! Verschillende humanoïde robots kunnen onze voorgeprogrammeerde opdrachten uitvoeren. Hierdoor worden wij gedwongen om na te denken over wat ons mens maakt. Welk gedrag is gepast en welk gedrag niet? Deze norm moet niet worden bepaald door de grote ‘corporates’, maar open source tot stand komen. Dit versnelt de technische ontwikkeling en brengt het beste uit verschillende culturen samen.
Eric vertelt je er alles over op 13 februari 2017.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!