13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Flore Zoé
Conceptuele visual artist en fine-art fotograaf
Flore ontwikkelde al op jonge leeftijd een fascinatie voor de wereld om haar heen en de behoefte om dit met behulp van de camera vast te leggen. Zij begon aan een studie psychologie maar ontdekte tijdens een reis door het Verre Oosten dat zij haar hart wil volgen en besloot zich volledig op de fotografie te richten. In 2012 werd zij ontdekt door curatoren van grote galeries en inmiddels hangt haar werk overal ter wereld. Flore behoort tot de top van de fine-art fotografen! Nieuwsgierig naar haar werk? Bezoek haar website.

What makes photography art?

Hoe vertaal je jouw ervaring, jouw gevoel en jouw persoonlijkheid naar één momentopname? En als je daar een unieke weg in hebt gevonden, hoe voorkom je dan dat andere mensen jouw werk van je afnemen? Op 13 februari vertelt Flore Zoé over haar investering in kunst en haar idee om kopiëren tegen te gaan. Ze neemt je bij de hand en leert je hoe jij jouw eigen beeld creëert!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!