13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Jelle Staleman
UIAGM Ski- en Berggids
Jelle Staleman is berggids. Vanaf zijn 7e beklom hij iedere boom die hij kon vinden en vanaf zijn 12e liep hij door de Pyreneeën en de bergen van Noorwegen. Zijn carrière startte hij bij het Korps Mariniers om zich daarna volledig te richten op de bergsport. Zin in avontuur? Bekijk zijn website.

How to distinguish sheer motivation from blind ambition?

Je gaat voor het uiterste, een tocht naar de top van 72 uur! Per dag 18 uur inspanning en een constante hartslag van minimaal 180! Het lichaam verbrandt spieren in plaats van vet omdat dit minder zuurstof kost, vreet zichzelf op en schreeuwt om te stoppen. De ambitie om die top te halen is ongekend. Je hebt er je hele leven van gedroomd en een jaar keihard voor getraind. Waar ligt dan de grens tussen gezonde ambitie en eerzuchtige roekeloosheid? 
Op 13 februari 2017 laat Jelle jou ervaren hoe het is om keuzes te moeten maken tijdens een reis naar de top!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!