13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Jeroen Gmelich
Muzikant en eigenaar Jerome’s custom guitars
Jeroen Gmelich treedt al zijn hele leven op! Hij zingt en speelt gitaar. Door zijn technische opleidingen belandde hij als achttienjarige in de lokale muziekwinkel als reparateur. In 2010 nam hij deze winkel over en ontwikkelde hij zijn eigen gitaarmerk; Jerome’s Customs. Hiermee maakt hij indruk op muzikanten van wereldfaam! Benieuwd naar zijn werk? Bezoek zijn website.

How I built a guitar for The Rolling Stones

Weet je nog dat je als tiener dacht dat je onsterfelijk was? Geen uitdaging was te gek en het antwoord was altijd ‘ja’! Wanneer vrienden en vriendinnen je uitdaagden om over een sloot te springen, sprong je gewoon! Je kende geen angst, alleen nieuwsgierigheid en lef! Wat als je zo nu en dan weer zou ingaan op een gek idee? 
Wat als je iets vaker ‘ja’ zou zeggen? Jeroen zei ‘ja!’ en vertelt je op 13 februari wat er sindsdien allemaal op zijn pad is gekomen.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!