13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Jeroen van Hoek
Trainer, storyteller, spreker & inspirator
Jeroen studeerde aan de HTS, maar sloeg na zijn opleiding een andere weg in. Hij liet zich keuren voor het Korps Commandotroepen en focuste zich op een militaire carrière. Vanwege zijn creatieve geest gaven collega’s hem al snel de bijnaam ‘Crazy J’. Defensie heeft hij inmiddels achter zich gelaten voor een nieuw avontuur! Jeroen zet zijn enthousiasme en levenservaring in om mensen te inspireren en is professioneel storyteller. Nieuwsgierig? Bezoek zijn website.

The Farmer, the Tea master and the Commando

Hoe inspireer je als leidinggevende jouw medewerkers? Vertel een verhaal! Vertel wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe gaat. Zet storytelling in als middel om doelen te bereiken. Stuur je medewerkers niet aan, maar verleid hen om met jou mee te gaan. Vertel verhalen en creëer een beweging! Hoe? Jeroen legt het uit op 13 februari 2017!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!