13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Jonathan Pan
Head of Esports at BRaVe Ventures
Na zijn missie in Afghanistan heeft Jonathan Pan het roer omgegooid! Hij besloot zich te richten op online gamen en is inmiddels professioneel en succesvol eSporter. Daarnaast blogt hij over dit onderwerp in Amerika en mag hij zichzelf eSports-adviseur noemen. Regelmatig wordt hij uitgenodigd als expert door ESPN, de grootste sportzender van de Verenigde Staten. Hij ziet de markt wereldwijd exploderen maar Europa blijft achter. Dit biedt mogelijkheden! Jonathan geeft een voorzet op 13 februari, benut deze kans! Meer info

Why Esports should be in the Olympics in 2024

Zondagavond Studio Sport kijken? Onze kinderen passen hiervoor! Waar zij naar kijken? eSports! Gamers over de hele wereld nemen het online tegen elkaar op in sport- en schietspellen. Op grote toernooien komen de beste spelers bij elkaar en vechten zij om titels en prijzengeld. eSports maakt van gamen een sociale activiteit met daadwerkelijk live contact tussen de spelers. 

Op 13 februari 2017 legt Jonathan uit waar dit toe gaat leiden, wat dit betekent voor onze kinderen en welke kansen dit biedt voor ondernemers!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!