13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Lucas Schroder
Co-founder at Safe@shiftwork
In 2006 verruilde Lucas zijn kantoor voor de grote oceaan en de professionele zeilsport. Inmiddels heeft hij als solozeiler meer dan 30.000 mijlen op de ruwste zeeën gevaren en ging hij de strijd aan met de internationale top van deze sport. In de afgelopen zes jaar is hij ervaringsdeskundige geworden in het presteren onder grote druk bij een minimaal aantal slaapuren.

JOINT VENTURE EARTH

Opwarming van de aarde is een bekend en urgent probleem. Oplossingen zijn aanwezig maar we zijn verschrikkelijk traag met het implementeren hiervan. Lucas Schroder en zijn team gaan bewijzen dat het sneller kan. Hun schip zal in één seizoen zeilend en gemotoriseerd rond de Noordpool varen, zonder enige uitstoot van CO2. 
Op 13 februari vertelt hij er alles over!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!