8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

Cabaretier
en stand up
comedian

- Marc van Rijsselberghe

Pionier van de zilte revolutie
Marc van Rijsselberghe is ondernemer, adviseur, marketeer en vooral pionier van de zilte revolutie. Zijn volharding en toewijding hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt: het telen van bestaande gewassen op verzilte gronden die als waardeloos werden bestempeld. 

Volgendeoverzicht

Marc van Rijsselberghe

Zilte teelt

‌Zijn 35 jaar lange ervaring in de biologisch-dynamische landbouw op Waddeneiland Texel gaf Marc het inzicht dat het bestrijden van de verzilting geen oplossing is. Juist het benutten ervan biedt de beste kansen voor de toekomst. Dat opent deuren naar een mogelijke oplossing van het wereldvoedselprobleem. Marc heeft zijn kennis en ervaring mogen delen met verschillende wereldleiders. Op 8 oktober vertelt hij het ons. 

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets