8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

Cabaretier
en stand up
comedian

- Michel Verheiden & Erik Kuperus

Eigenaren superhelder
Superhelder helpt jouw  bedrijf door medewerkers inzicht te geven in hun onbewuste angstreacties en deze om te zetten in vertrouwensacties. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, het vertrouwen in anderen en het vertrouwen in veranderen. Met veel humor brengen ze groepen van 10 tot 10.000 man in beweging.
Volgendeoverzicht

Michel Verheiden & Erik Kuperus

Lachen om verandering

Improvisatie cabaret gaat over het aansluiten bij de ander ongeacht welke onverwachte voorzet gegeven wordt. Deze techniek is niet afhankelijk van persoonseigenschappen als openheid, emotionele stabiliteit of extraversie. Het is een vaardigheid. Erik en Michel leren u deze vaardigheid inzetten bij organisatieverandering.

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets