13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Paul Borm
CSO at Nano4Imaging
Paul is ondernemer in ‘life sciences’ en medische technologie. Nanotechnologie bood hem de mogelijkheid om de grenzen van onderzoeksdisciplines te overschrijden. In een creatieve zoektocht naar toepassingsmogelijkheden van nanotechnologie stimuleert hij wereldwijde innovatie en vrijdenkers. Meer weten over zijn bedrijf? Bezoek zijn website.

Innovation is like nuclear fusion, explode or implode

Innovatie is vergelijkbaar met kernfusie. Twee deeltjes botsen bij toeval tegen elkaar en creëren een oncontroleerbare explosie van energie. Grote organisaties en instituten willen wel innoveren, maar alleen gestuurd, beheerst en gecontroleerd. Zo voorkomen zij de explosie en veroorzaken zij een implosie. 
Paul vertelt je er alles over op 13 februari!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!