13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Professor Rhona Flin
Emeritus professor industriële psychologie
Rhona Flin is emeritus professor industriële psychologie aan de Universiteit van Aberdeen. Haar werk richt zich op menselijke prestaties in kritische veiligheidssituaties. Zij is gespecialiseerd in veiligheidscultuur, leiderschap en niet-technische vaardigheden in ziekenhuizen en de olie en gas sector. Haar boek ´Safety at the sharp end’ is wereldwijd miljoenen keren verkocht. Meer info

Prevent accidents, train non-technical skills

Wanneer whatsappte jij voor het laatst achter het stuur? Bijna 80% van ernstige of fatale ongelukken zijn toe te schrijven aan menselijk falen. Een foutje, nonchalance of een bewuste actie om een protocol te negeren. Olierampen, medische missers, auto-ongelukken en doe-het-zelftragedies; het is niet de techniek die ons in de steek laat, maar ons eigen handelen. 
Op 13 februari 2017 legt Rhona uit hoe ongelukken en onveilige situaties te voorkomen zijn!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!