8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

Cabaretier
en stand up
comedian

- Richard de Hoop

Entertrainer
Richard is trainer, zanger en verhalenverteller. Hij raakt mensen met zowel de vorm als de inhoud van zijn optreden. Hij behoort tot de eerste Nederlanders die het internationaal felbegeerde CSP (Certified Speaking Professional) certificaat wist te behalen. Hij is al op jonge leeftijd gegrepen door de kracht van het woord en de kracht van muziek. Hij combineert deze aspecten om zijn boodschap over te brengen en het publiek te vermaken.
Volgendeoverzicht

richard de hoop

Toekomstmuziek

De samenleving digitaliseert. We zijn steeds meer online. Wat betekent dit voor de mens en is er straks nog ruimte voor geluk? Richard neemt u mee naar de toekomst. 

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets