13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Roy Pype
Architect en oprichter Proof of the sum
Roy Pype is architect en oprichter van Proof of the sum. Na zijn architectuurstudie in Leuven volgde hij de opleiding Architectural Design Management Systems aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Zijn organisatie Proof of the sum is een jong Amsterdams ontwerpbureau dat zich focust op het raakvlak tussen architectuur en organisatiepsychologie. Nieuwsgierig? Bezoek de website!

Fire will save our economy!

De wereld evolueert snoeihard! Technologie en kennis ontwikkelen zich razendsnel! Wat vandaag nieuw is, wordt morgen al verbeterd. Wat hier een innovatie lijkt, blijkt in een ander continent al drie stappen verder te zijn. Tijdens fysieke ontmoetingen delen we kennis om ontwikkeling en innovatie te bevorderen. Hoe kan de omgeving waarin deze ontmoetingen plaatsvinden hier een bijdrage in leveren? 
Op 13 februari vertelt Roy op welke manier architectuur en stedenbouw kunnen bijdragen aan het proces van kennisdelen en innovatie!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!