13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Ruba Nawaz
MA PPE Leiden University 
Ruba is student filosofie, politiek en economie aan de Universiteit Leiden. Zij heeft een passie voor kunst, film en het maken van documentaires. In alles wat zij doet luistert zij oprecht naar verhalen van de mensen om haar heen en creëert zij mogelijkheden voor anderen om hun verhaal te vertellen en gehoord te worden. Volg Ruba op Twitter!

What refugees bring!

Bestaat altruïsme? Is de mens in staat om iets voor een ander te doen zonder daarmee het eigenbelang te dienen? Hoe werkt dat bij jou? Waarom steun je goede doelen? Omdat je oprecht wilt bijdragen of omdat het je een goed gevoel geeft? Wil je echt iemand helpen of is het een manier om een stukje schuldgevoel af te kopen?
Op 13 februari laat Ruba je zien hoe zij zich belangeloos inzet voor anderen en hoe dit mooie dingen teweeg brengt.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!