8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

Cabaretier
en stand up
comedian

- Sara Terry

Fotograaf, filmmaker, journalist en directeur van 'the aftermath project'  
‌Sara is een gelauwerde documentaire fotograaf, filmmaker, journalist en directeur van 'the aftermath project'. Als lid van het VII foto agentschap verzorgt zij masterclasses en workshops voor fotografen uit de hele wereld. Zij helpt professionele en amateurfotograven bij het vinden van hun visuele stem.  
Volgendeoverzicht

Sara terry

oorlog is slechts het halve verhaal

Oorlog eindigt niet met diplomaten en resoluties. Oorlog eindigt met verzoening. Een lang, pijnlijk proces waar de internationale pers vaak weinig aandacht voor heeft. 'The aftermath proect' ondersteunt lokale fotografen in post-conflict storytelling. Daarmee tonen zij de wereld de ware kosten van een oorlog en de emotionele prijs die betaald moet worden voor vrede.

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets