8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

team

Maak kennis met de organisatie.

- Michel Pater

Sociaal, weloverwogen & positief!
“De creativiteit en inspiratie van TEDx zorgen voor positiviteit. Het organiseren van TEDx, het bedenken van de invulling en het spreken met belangstellenden over het belang van dit grootse evenement, geeft mij energie. Het is een uitdaging om TEDxDenHelder tot een groot succes te maken en het publiek versteld te doen staan met de ideeën die worden uitgedragen op 8 oktober 2018.”
FAVORIETE TED-TALK:
"Every kid needs a champion"
van Rita Pierson

- Michael van Alderwegen 

Creatief, competitief & geïnteresseerd!
“Ik zet mij in voor TEDxDenHelder om bijzondere mensen te ontmoeten. Die vind ik in ons team, onze sprekers, onze sponsors en ons publiek. Dit zijn de mensen die vooruit willen en samen beweging willen creëren.”
FAVORIETE TED-TALK:
"Listen, learn… then lead"
van Stanley McChrystal

- John Spee

Actief, optimistisch & empathisch!
“TED-talks houden je een spiegel voor, geven je voorbeelden en maken je nieuwsgierig naar veranderingen. Ze maken je bewust van je omgeving en stimuleren je om te verbeteren. Ik vind dat inspirerend, omdat stoppen met verbeteren geen optie is. Wie stopt met verbeteren, stopt met goed zijn.”
FAVORIETE TED-TALK:
"From mach-20 glider to hummingbird drone"
van Regina Dugan

- Sander de Roos

Ondernemend, creatief & hyperactief!
"TED is een geweldig podium. Een podium met ongekend groot bereik. Op 8 oktober 2018 worden de spots gericht op Den Helder. Met TEDxDenHelder krijgt onze stad de kans zich aan de wereld te laten zien. Dat ik daaraan mijn steentje kan bijdragen is een voorrecht."
FAVORIETE TED-TALK:
"10 things you didn’t know about an orgasm"
‌van Mary Roach

- Arjen Elling

Creatief, vindingrijk & behulpzaam!
“Ik ben altijd op zoek naar de uitdaging om wensen te verwezenlijken binnen de mogelijkheden. TEDxDenHelder is geen standaard evenement, het is bijzonder en inspirerend. Ik vind het uitdagend om dit evenement te organiseren met andere enthousiaste mensen en ondernemers.”

- Jon Ruigrok

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg". Nieuwe, creatieve en andere ideeën brengen ons verder. TEDx is een event waar deze ideeën gedeeld kunnen worden met de wereld. Daarom ben ik trots om dit jaar onderdeel te zijn van het team dat TEDxDenHelder 2018 organiseert.
FAVORIETE TED-TALK:
"Do schools kill creativity?" van Sir Ken Robinson

- Thessa Bontekoe

CREATIEF, INVENTIEF & BETROKKEN!
Een bijdrage leveren aan de 2e editie van dit event geeft inspiratie! Voor iedereen een mooi platform om verbindingen te leggen. Welk verhaal neem jij mee ná deze dag?
FAVORIETE TED-TALK:
"Hoe het springtouw zijn ritme kreeg" ‌van Kyra Gaunt
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets