13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!
– Edwin Stolk 
Voorzitter team TEDxDenHelder

Ondernemend, enthousiast & energiek!

“Als ondernemer, inspirator en voorzitter van team TEDxDenHelder geloof ik in de kracht van het delen van ideeën. Door deze te delen en mensen te inspireren, motiveer je hen om het beste uit zichzelf te halen! Met TEDxDenHelder wil ik de stad en regio verbazen, in beweging brengen en een startpunt creëren door het delen van nieuwe plannen en ideeën.”
– Michel Pater 
Financiën

Sociaal, weloverwogen & positief!

“De creativiteit en inspiratie van TEDx zorgen voor positiviteit. Het organiseren van TEDx, het bedenken van de invulling en het spreken met belangstellenden over het belang van dit grootse evenement, geeft mij energie. Het is een uitdaging om de eerste editie van TEDxDenHelder tot een groot succes te maken en het publiek versteld te doen staan met de ideeën die worden uitgedragen op 13 februari 2017.”
– Michael van Alderwegen 
Sprekers & Programma

Creatief, competitief & geïnteresseerd!

“Ik zet mij in voor TEDxDenHelder om bijzondere mensen te ontmoeten. Die vind ik in ons team, onze sprekers, onze sponsors en ons publiek. Dit zijn de mensen die vooruit willen en samen beweging willen creëren.”
– John Spee
Logistiek & Experience

Actief, optimistisch & empathisch!

“TED-talks houden je een spiegel voor, geven je voorbeelden en maken je nieuwsgierig naar veranderingen. Ze maken je bewust van je omgeving en stimuleren je om te verbeteren. Ik vind dat inspirerend, omdat stoppen met verbeteren geen optie is. Wie stopt met verbeteren, stopt met goed zijn.”
– Sander de Roos
Media & Communicatie

Ondernemend, creatief & hyperactief!

"TED is een geweldig podium. Een podium met ongekend groot bereik. Op 13 februari 2017 worden de spots gericht op Den Helder. Met TEDxDenHelder krijgt onze stad de kans zich aan de wereld te laten zien. Dat ik daaraan mijn steentje kan bijdragen is een voorrecht."
– Arjen Elling 
Logistiek & Experience

Creatief, vindingrijk & behulpzaam!

“Ik ben altijd op zoek naar de uitdaging om wensen te verwezenlijken binnen de mogelijkheden. TEDxDenHelder is geen standaard evenement, het is bijzonder en inspirerend. Ik vind het uitdagend om dit evenement te organiseren met andere enthousiaste mensen en ondernemers.”
– Iris Crommentuijn 
Secretaris

Punctueel, positief & perfectionistisch!

“Met TED leer je iedere dag! Over alledaagse zaken en dingen waarvan je het bestaan niet eens wist. Een TED-talk zet je aan het denken en maakt je bewuster van de wereld om je heen. Sommige talks ontroeren, andere maken je aan het lachen, maar in alle gevallen brengt een talk iets positiefs! Dit positieve gevoel is wat ik wil delen met Den Helder en de regio.”

Team TEDxDenHelder

Maak kennis met de organisatie!

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!