8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

TEDxDenHelder

TEDXDENHELDER INSPIREERT, ‌CREËERT EN VERBINDT!

Mensen inspireren en met elkaar verbinden door ideeën te delen, dat is waar het om draait op 8 OKTOBER 2018. Samen nieuwe ideeën creëren en uitgedaagd worden om deze daadwerkelijk te realiseren!

“both sides of the story”

De wereldwijde organisatie TED heeft als missie “ideas worth spreading.” Met TEDxDenHelder wordt deze missie uitgedragen in de regio Noord-Holland Noord.
TEDxDenHelder is voor, maar ook van iedereen! Met zijn allen kunnen we de tweede editie van dit fantastische evenement tot een groots succes maken. Neem contact met ons op en start vandaag al met het verspreiden van jouw ideeën!

Programma

‌De tweede editie van TEDxDenHelder begint rond de klok van 9.30 uur, waarna het sprekersprogramma van start gaat. Tot ongeveer 17.00 uur verrassen de sprekers jou met ideeën en verhalen, waarover je kunt napraten tijdens een gezellige borrel.
09.00 uur:  inloop
09.30 uur:  start sprekersprogramma
17.00 uur:   start borrel
Uiteraard zijn er ook verschillende, uitgebreide pauzemomenten gedurende de dag. Deze pauzes bieden, naast iets te eten en te drinken, de mogelijkheid om TEDxDenHelder optimaal te beleven. Er is van alles te zien én te doen!

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Kampanje.
Dagkaart à € 25,-
Compleet verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en borrel.
Kaarten bestellen
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets