13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!

TEDxDenHelder
inspireert, creëert en verbindt!

Mensen inspireren en met elkaar verbinden door ideeën te delen, dat is waar het om draait op 13 februari 2017. Samen nieuwe ideeën creëren en uitgedaagd worden om deze daadwerkelijk te realiseren!

“Ideas worth spreading”

De wereldwijde organisatie TED heeft als missie “ideas worth spreading”! Met TEDxDenHelder wordt deze missie uitgedragen in de regio Noord-Holland Noord. Niet alleen op 13 februari in het theater op Willemsoord, maar ook tijdens TEDxSalons in Schagen en aan boord van de TESO.
TEDxDenHelder is voor, maar ook van iedereen! Met z’n allen kunnen we de eerste editie van dit fantastische evenement tot een groots succes maken. Neem contact met ons op en start vandaag al met het verspreiden van jouw ideeën!

Programma

De eerste editie van TEDxDenHelder begint rond de klok van 9:00 uur, waarna het sprekersprogramma van start gaat. Tot ongeveer 16:00 uur verrassen de sprekers jou met ideeën en verhalen, waarover je kunt napraten tijdens een gezellige borrel.

Uiteraard zijn er ook verschillende, uitgebreide pauzemomenten gedurende de dag. Deze pauzes bieden, naast iets te eten en te drinken, de mogelijkheid om TEDxDenHelder optimaal te beleven. Er is van alles te zien én te doen!

Vanaf 17:00 uur is het tijd voor de TEDx Comedy Night! Een perfecte afsluiting van de dag, waarbij humor de hoofdrol speelt en je kunt genieten van een uitgebreid dinerbuffet en een drankje.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Kampanje! Je kunt kiezen tussen een dagkaart en een dag- plus avondkaart.

Dagkaart à € 15,-
Compleet verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en borrel.

Dag- & avondkaart à € 52,50
Dagkaart plus toegang tot de TEDx Comedy Night inclusief uitgebreid dinerbuffet en drankjes.
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!