8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de tweede editie TEDxDenHelder!

8 oktober 2018

Theater De Kampanje, Den Helder

Cabaretier
en stand up
comedian

- Michel Verheijden en Erik Kuperus

MiER: Improvisatie cabaret
TEDxDenHelder inspireert, creëert, verbindt en maakt je aan het lachen. Michel Verheijden en ERik Kuperus vervullen de rol van host op 8 oktober 2018. Zij stellen de sprekers aan je voor en nemen je mee van het ene verhaal, naar het andere.

Michel Verheijden en ERik Kuperus


Michel Verheijden en ERik Kuperus ofwel MiER houden niet van scripts, kaders en agenda’s. Zij improviseren alles en maken daarmee van formeel opgezette bedrijfsfeesten van grote corporates losse, humorvolle belevingen met impact. Hoe gaan zij dit inbrengen in de strakke TEDx richtlijnen? De organisatie van TEDxDenHelder houdt haar hart vast, maar kijkt er enorm naar uit. Lachen gegarandeerd met MiER.   


TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!
tickets