13 februari 2017

Theater de Kampanje

TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Reserveer vandaag nog uw kaarten voor de eerste editie TEDxDenHelder!

TEDxProjects

TEDxDenHelder inspireert mensen om zelf ideeën te delen en actie te ondernemen. Op deze pagina lees je over de verschillende initiatieven die zijn ontwikkeld in aanloop naar het event op 13 februari 2017!
TEDxProjects zijn onafhankelijk uitgewerkte ideeën die naar aanleiding van de side-events, zoals de Create it! en Salons, zijn ontstaan. Enthousiaste en creatieve TED-liefhebbers hebben zelf projecten opgezet en dragen daarmee bij aan het gedachtegoed van TED: “Ideas worth spreading!”.
– Joost Dobbe
Muziek
Singer-songwriter Joost Dobbe is geboren en getogen in Den Helder. Speciaal voor de eerste editie van TEDxDenHelder schreef hij een persoonlijk lied over de stad. Op 13 februari brengt hij dit live ten gehore!
– Laurens Brandligtdam
TED-Ed en het ontstaan van Den Helder
Om onbekende reden wordt de door Laurens Brandligt aangelegde vangdam steevast en compleet onterecht ‘Napoleondam’ genoemd. Vreemd wanneer je weet dat Napoleon pas in 1795, bijna 15 jaar later, Nederland binnenviel.     
– Toekomstmuur
Schrijf en teken jouw dromen op de toekomstmuur
Een wereldreis maken, Messi ontmoeten, een schip ontwerpen en bouwen! Iedereen heeft dromen, maar maak je ze ook waar? Sta je er bij stil en maak je plannen concreet of blijf je dromen? De Toekomstmuur in de Beatrixstraat geeft je de kans om jouw dromen op te schrijven, te tekenen en in te kleuren!
TEDxDenHelder inspireert, creëert en verbindt en versterkt op die manier de stad en regio. Het beoogde resultaat: Een positieve powerboost waarvan de effecten in, rondom en ver buiten Den Helder zichtbaar zullen zijn, ook op de langere termijn!